Metrorex a anunţat luni că Tribunalul Bucureşti a declarat nelegală greva de avertisment declanşată de Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) în 15 noiembrie, grevă care ar trebui să aibă loc miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vineri, angajaţii Metrorex au anunţat că vor intra în grevă generală pe perioadă nedeterminată de miercuri, între orele 4.00 şi 16.00.

”Potrivit instanţei, Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) nu a respectat legea dialogului social. Instanţa “constată nelegalitatea declarării şi declanşării grevei de avertisment in data de 15.11.2018, între orele 4.00-6.00, la nivel de Metrorex SA””, se arată în comunicatul publicat luni.

Conducerea Metrorex a anunţat că îşi manifestă disponibilitatea pentru continuarea negocierilor, conform legii dialogului social. În plus, compania le-a reamintit angajaţilor săi că asigurarea transportului călătorilor la timp şi în siguranţă este prioritară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.