Metrorex şi RATB introduc la vânzare biletul unic, începând de duminică. Bilet unic valabil 60 minute pe liniile urbane RATB şi Metrorex va costa 5 lei, în timp ce biletul cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie va costa 34 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Metrorex, de duminică, noile titluri de călătorie pot fi achiziţionate atât de la casieriile Metrorex, cât şi de la cele ale RATB. De asemenea, celelalte titluri de călătorie existente ale Metrorex rămân valabile, fără a suferi modificări.

Biletul unic Metrorex - RATB este recomandat călătorilor care utilizează mai mult de două mijloace de transport ale celor doi operatori.

"Cu aceste carduri se pot efectua călătorii multiple cu metroul şi mijloacele de transport de suprafaţa ale RATB, într-un interval de 60 de minute", spune Metrorex.

Ultima validare se poate efectua cu un minut înainte de expirarea perioadei stabilite, de o oră, şi permite călătoria până la capătul liniei RATB sau până la ieşirea din staţiile Metrorex.

Costul biletului unic este alcătuit din: costul biletului RATB în valoare de 1,3 lei, costul biletului Metrorex în valoare de 2,5 lei, la care se adaugă costul cardului şi cheltuielile cu mentenanţa.

Noile titluri de călătorie pot fi utilizate în toate staţiile de metrou.

Bilet unic valabil 60 minute pe liniile RATB şi Metrorex costă 5 lei, în timp ce biletul cu 10 călătorii de câte 60 minute pentru fiecare călătorie costă 34 lei.

Abonamentul de o zi valabil pe liniile urbane RATB şi Metrorex este 17 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.