Metrorex a anunţat că programul trenurilor de metrou va fi prelungit cu două ore, miercuri, când se va disputa pe Arena Naţională meciul dintre echipele Steaua şi Dinamo, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 01.00 pe liniile M1, M2 şi M3, respectiv la ora 01.45 pe linia M4. Intervalul de circulaţie va fi de aproximativ 10-12 minute.

Partida Steaua – Dinamo, din cadrul celei de-a doua manşe a semifinalelor Cupei României, se va disputa miercuri, de la ora 21.30, pe Arena Naţională. În meciul tur, disputat pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, scorul a fost 0-0. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.