Metrorex anunţă, miercuri seară, reducerea cu 15 – 20% a numărului de trenuri de metro care vor circula pe toate magistralele, pentru limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În contextul actual, pentru limitarea răspândirii infecţiei cu Coronavirus, Metrorex ia măsura reorganizării circulaţiei trenurilor de metrou pe toate magistralele. Astfel, numărul de trenuri aflate in circulaţie se va diminua cu 15% până la 20% , în funcţie de evoluţia traficului de călători din aceasta perioadă”, a transmis, miercuri seară, Metrorex.

Compania afirmă că siguranţa pasagerilor rămâne prioritară.

”Siguranţa călătorilor rămâne principalul nostru obiectiv şi vă asigurăm pe această cale că ne adaptăm reglementărilor autorităţilor din domeniu. În această situaţie fără precedent, echipa Metrorex depune toate eforturile pentru siguranţa şi confortul dumneavoastră”, a mai transmsi Metrorex.

Pentru reducerea răspândirii virusului, autorităţile au luat o serie de măsuri care să încurajeze distanţa socială şi rcomandă populaţiei să evite deplasările.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.