Asociaţia victimelor incendiului din Colectiv, Colectiv GTG 3010, a postat pe pagina de Facebook, la şase ani de la tragedie, un scurt mesaj foarte critic la adresa Justiţiei, ca urmare a tergiversării procesului în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”6 ani, 65 de morţi, 0 condamnări. Dosarele Colectiv. Judecători, procurori ai Parchetului General, procurori ai Parchetului Militar, să vă fie ruşine!”, au scris reprezentanţii asociaţei.

Tribunalul Bucureşti a pronunţat, în decembrie 2019, primele condamnări în dosarul Colectiv, fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, în prezent, primar al Sectorului 5, fiind condamnat la 8 ani şi 6 luni de  închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru club. De asemenea, au fost condamnate alte 12 persoane, printre care patronii clubului şi cei ai firmei care a asigurat artificiile în club. Până la acest moment, nu există o decizie definitivă în dosar.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.