Medicul Gheorghe Burnei a fost pensionat pentru limită de vârstă de la Universitatea de Medicină din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia de pensionare, prezentată de jurnalista Paula Rusu, este datată 21 septembrie 2017 şi este semnată de rectorul Universităţii de Medicină "Carol Davila", academicianul Ioanel Sinescu.

Conform deciziei, medicului Gheorghe Burnei, profesor universitar la disciplina Chirurgie şi Ortopedie Pediatrică, Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii "M.S. Curie, Facultatea de Medicină, " îi încetează contractul individual de muncă începând cu data de 22.09.2017, fiind pensionat pentru limită de vârstă".

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis definitiv, în 31 august, că medicul ortoped Gheorghe Burnei - acuzat de mai multe fapte de luare de mită - nu va putea profesa în spitalele din sistemul public de sănătate. 

"Menţine interdicţia impusă inculpatului de a nu exercita profesia sau de a nu desfăşura activitatea în executarea căreia a săvârşit fapta în Spitalul Clinic de Urgenţe de Copii Marie Curie sau în altă unitate din sistemul public de sănătate", se arată în decizia Curţii de Apel Bucureşti, care este definitivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.