Medicul Vasile Rădulescu din Bucureşti afirmă că este nevoie de lockdown pentru toată lumea, inclusiv pentru vaccinaţi, altfel riscăm ”să ne scufundăm de tot”. ”331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”, susţine medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Să pronunţe cineva dintre oficiali, mai repede aşa, cuvântul magic LOCKDOWN. Pentru toată lumea. Inclusiv pentru vaccinaţi. Pentru că dacă o mai lălăim ne scufundăm de tot. Ştiu sigur că vaccinaţii nu se vor supăra, pentru că de, cei mai mulţi dintre ei au priceput în ce suntem, au suficientă empatie. De ce lockdown şi pentru ei? Pentru că nu avem timp să mai cernem între X şi Y. Presiunea e prea mare”, a scris, miercuri, pe Facebook, medicul Vasile Rădulescu din Bucureşti.  

Potrivit acestuia,”la noi va merge doar cu măsuri dintre cele mai dure”.  

”Îmi pare rău să tot zic asta. Doar că 331 de decese nu reprezintă decât o mică parte din ce poate fi în perioada următoare”, a mai scris medicul.  

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat miercuri 14.744 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, din care 2.445 sunt în Bucureşti.  

În ultimele 24 de ore, 328 de persoane - inclusiv un bebeluş şi doi tineri nevaccinaţi de 18 şi 19 ani - au decedat, acesta fiind cel mai grav bilanţ zilnic de la începutul pandemiei. Au fost raportate 3 decese din septembrie.  

La ATI sunt internaţi 1.513 de pacienţi cu COVID-19. 400 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 23 dintre ei fiind la ATI. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.