Un medic din Timişoara afirmă că se discută foarte mult despre faptul că, prin măsurile de limitare a pandemiei, ne sunt luate drepturile şi libertatea. ”Adevărata libertate este când eşti sănătos”, afirmă medicul, precizând că eşti liber când poţi respira fără a fi conectat la un aparat. ”Restul sunt detalii nesemnificative”, a mai transmis medicul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Medicul Amin Zahra de la spitalul Judeţean Timişoara a postat, duminică, un mesaj pe Facebook, în care vorbeşte despre adevărata libertate.  

”Peste tot în jur, auzi vorbindu-se despre cum ne sunt luate drepturile şi libertatea. Ştiţi care este adevărata libertate?! Adevărata libertate este atunci când te trezeşti şi nu eşti conectat la niciun aparat, eşti sănătos!”, a transmis medicul.  

Potrivit acestuia, orice alte discuţii sunt ”detalii nesemnificative”.  

Mai multe dintre măsurile impuse pentru combaterea pandemiei au adus în spaţiul public discuţii despre restrângerea unor drepturi, multe discuţii iscându-se în jurul certificatului verde, mai ales a celui pentru angajaţi.  

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.