Un medic de familie din Cîmpina a transmis la un curs susţinut în faţa unor elevi de clasa a XII-a că ”SARS-COV-2 este un virus modificat genetic în laborator de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică”. Medicul susţine că ”este o afacere în spatele acestei pandemii”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit www.ziarulincomod.ro, Dan Gavrilescu, medic de familie din Câmpina, a făcut afirmaţii în faţa unor elevi din clasa a XII-a. 
 
”SARS-COV-2 este un virus modificat genetic în laborator de mâna criminală a omului şi folosit ca armă biologică”, a susţinut medicul, în faţa elevilor. 
 
Acesta susţine că virusul ”a fost folosit într-un război complicat, economic”. 
 
”Este o mare afacere în spatele acestei pandemii. Un război economic care să lovească în economiile puternice. Anul trecut toţi au dat înapoi în afară de China, care s-a redresat repede şi acum este cea mai mare putere economică. O afacere mare cu vaccinurile, în care s-a investit foarte mult şi banii trebuie recuperaţi. Deci, practic, trăim într-o minicună indusă prin televizor”, a mai afirmat medicul. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.