Măsura devierii circulaţiei de pe drumul naţional 1, dinspre Braşov spre Valea Prahovei, pe DN 1A, luată vineri seară pentru evitarea ambuteiajelor în zona staţiunilor montane, a fost ridicată, rămânând în vigoare restricţia pentru maşinile de mare tonaj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic a anunţat vineri seară că, începând cu ora 19.55, a fost ridicată măsura devierii circulaţiei de pe DN1, dinspre Braşov către Valea Prahovei, pe DN 1A Săcele – Cheia – Ploieşti.  

Iniţial, măsura a fost luată pentru a se evita ambuteiajele în staţiuni.

Rămâne în vigoare decizia de deviere a vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, de pe DN 1, dinspre Ploieşti către Braşov, pe DN 1A Ploieşti – Cheia  – Săcele.

Pe mai multe drumuri naţionale şi autostrăzi au fost vineri probleme din cauza zăpezii şi a viscolului.

Astfe, DN 67 C Novaci - Rânca a fost închis, iar turiştii nu au fost lăsaţi nici să urce în staţiune, nici să plece acasă de acolo.

De asemenea, a fost închis drumul care urcă din staţiunea Sinaia la Cota 1.400 din Masivul Bucegi, după ce o maşină a derapat şi a căzut într-o râpă adâncă de 20 de metri, trei persoane fiind rănite.

Potrivit Infotrafic, se circulă în condiţii de iarnă pe DN 28A Târgu Frumos – Paşcani - Moţca, unde vizibilitatea este scăzută sub 100 de metri şi pe alocuri, sub 50 de metri. În aceleaşi condiţii se circulă şi pe DN 2 Târgu Frumos – Botoşani.

Traficul rutier se desfăşoară în condiţii de iarnă şi pe DN 17, între Bistriţa şi Vatra Dornei, în judeţul Bistriţa-Năsăud, maşinile care nu au cauciucuri de iarnă nefiind lăsate să treacă pasul Tihuţa. 

Circulaţia era îngreunată, vineri seară, şi pe Autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti, din cauza vântului şi a lapoviţei, vizibilitatea fiind sub 100 de metri.

Probleme din cauza condiţiilor meteorologice au fost, pe parcurusul zilei, pe mai multe drumuri şi autostrăzi. Totodată, au fost instituite restricţii temporare de circulaţie pentru maşinile de mare tonaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.