Un marinar cu probleme de sănătate, aflat la bordul unei nave în apropiere de intrarea în Portul Constanţa, a fost preluat, marţi, de un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare şi adus la ţărm, unde a fost predat unui echipaj medical.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) au anunţat că au fost solicitaţi marţi, de către Centrul Maritim de Coordonare, să intervină pentru o operaţiune Medevac. 
 
“La bordul navei tip «bulk carrier» Nordic London, sub pavilion Insulele Marshall, aflată în apropiere de pasa de intrare în Portul Constanţa, unul din membrii echipajului de la bord necesită ajutor medical. În această intervenţie, echipajul navei SAR ARES format din: Nasiescu-comandant, Blaga-ofiţer mecanic, Apostol-marinar, s-a mobilizat şi în cel mai scurt timp, la ora 17:50 a pornit către nava Nordic London pentru preluarea bolnavului”, au precizat reprezentanţii ARSVOM.
 
Marinarul a fost adus în siguranţă la mal şi predat echipajului medical, la ora 19.15.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.