Doi adolescenţi dintr-un grup de şase s-au rătăcit, marţi, în pădure, în zona Piatra Virgină din judeţul Maramureş. Aceştia au fost găsiţi de salvamontişti, fiind în stare bună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un grup de 6 tineri cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, aflăţi într-o drumeţie spre Piatra Virgină, au apelat 112 anunţând faptul că doi copii din grupul celor 6 s-au pierdut în pădure, aceştia neavând telefoane mobile la ei şi necoscând zona”, a anunţat, marţi, Salvamont Mareamureş.

O echipă de salvatori montani a plecat în zona menţionată de cei care au anunţat prin 112 dispariţia.

”Adineauri, unul dintre salvatorii montani aflat în teren în zona menţionată pentru verificarea traseelor i-a identificat pe cei doi, i-a coborât până unde se află ceilalţi 4, urmând ulterior să îi însoţească pe toţi cei 6 până în Parcul mare din Baia Mare”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.