Ministerul Apărării Naţionale (MApN) anunţă că pune la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, începând de marţi, cinci ambulanţe, cu şofer, care să fie folosite pentru testarea persoanelor pentru SARS-CoV-2. Acestea vor fi deservite de angajaţi ai Ambulanţei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Începând de marţi, 12 octombrie, Ministerul Apărării Naţionale va pune la dispoziţia Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF) cinci ambulanţe de tip B, cu şofer", a transmis, luni seară, MApN.

Ambulanţele, deservite de personalul SABIF, vor fi folosite în activităţi specifice de testare a cetăţenilor şi sunt puse la dispoziţie de Direcţia Medicală a MApN (două) şi de Statul Major al Forţelor Terestre (trei).

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a emis, luni, patru ordine care vizează gestionarea eficientă a pandemiei, între acestea fiind posibilitatea suspendării tuturor concediilor în unităţile unde acest lucru se impune. De asemenea, s-a decis dislocarea de personal suplimentar către Ambulanţa Bucureşti şi amânarea probelor practice ale rezidenţilor din anul V la specializarea Medicină de urgenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.