Managerul Spitalului Judeţean Focşani, Constantin Mândrilă, şi şapte angajaţi ai unităţii medicale au fost infectaţi cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică Vrancea, Cătălin Graur, la nivelul judeţului Vrancea, sunt infectate cu coronavirus 31 de cadre medicale de la Spitalul Militar Focşani, un cadru medical de la spitalul din Adjud, iar la Spitalul Judeţean ”Sfântul Pantelimon” Focşani sunt şapte cadre pozitive.

De asemenea, a fost infectat cu coronavirus şi managerul Spitalului Judeţean Focşani, Constantin Mândrilă, fiind contact al unei persoane bolnave. Acesta era în izolare de circa 2 săptămâni, în spital, refuzând să mai plece acasă pentru a nu-şi pune în pericol familia. Managerul spitalului din Focşani este asimptomatic.

Pe de altă parte, noi cazuri au fost confirmate şi la Serviciul Judeţean de Ambulanţă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. În fiecare dintre cele două instituţii sunt câte două cazuri confirmate.

”În urma anchetei epidemiologice s a stabilit că sunt 10 contacţi direcţi la nivelul ISU Vrancea şi 12 contacţi direcţi la SAJ Vrancea. Dintre aceştia, 4 sunt simptomatici, fiind internaţi la Boli Infecţioase şi urmează să fie testaţi”, declarat  directorul DSP Vrancea, Cătălin Graur.

Potrivit informaţiilor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică, Vrancea numără 95 de bolnavi COVID 19.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.