Managerul Spitalului Judeţean Arad, Florina Ionescu, a transmis, vineri seară, că se încheie un an greu, plin de încercări şi de situaţii limită. Aceasta a mulţumit tuturor lor care au răspuns apelului pacienţilor pentru a le salva viaţa. ”Ne doresc un an 2022 mai bun, multă sănătate şi numai bucurii”, a transmis managerul SCJU Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Încheiem, peste câteva momente, un an greu, plin de încercări şi de situaţii limită! Mulţumesc colegilor mei - medici, farmacişti, biochimişti, laboranţi, asistenţi medicali, infirmieri, brancardieri, registratori medicali, personal TESA- care au fost mereu pe baricade şi au răspuns prompt la fiecare solicitare, atunci când viaţa aproapelui nostru a fost în pericol”, a transmis, vineri seară, Florina Ionescu, managerul SCJU Arad.  

Aceasta a mulţumit şi comunităţii pentru sprijin.  

”Mulţumim comunităţii arădene pentru implicarea şi susţinerea de care a dat dovadă pe toată perioada în care spitalul a fost plin de pacienţi iar personalul medical suprasolicitat. Încurajările primite ne-au ajutat să luptăm cu încredere şi speranţă! Ne doresc un an 2022 mai bun, multă sănătate şi numai bucurii”, a mai transmis Florina Ionescu.  

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.