Mama Luizei Melencu nu a putut fi dusă la DIICOT pentru prelevarea de probe biologice, întrucât medicii au stabilit că starea sa fizică şi psihică nu permite acest lucru. Poliţiştii de la faţa locului au consemnat acest lucru în procesul verbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Referitor la punerea în aplicare a mandatului de aducere pe numele doamnei Melencu, vă comunicăm că, în urma concluziilor medicale preliminare, politiştii din cadrul IPJ Dolj au întocmit un proces verbal în care s-a consemnat faptul că mandatul nu poate fi pus în executare, conform art. 266 al 3 CPP”, a transmis Poliţia Română.

Oficiali din cadrul Spitalului Clinic din Craiova, acolo unde se află, vineri seară, Monica Melencu şi tatăl acesteia au declarat că cei doi sunt “epuizaţi fizic şi psihic”, iar probleme lor de sănătate sunt cauzate de stres.

”Din punct de vedere medical există un stres permanent, atât emoţinal, psihologic, cât şi fizic, care nu poate să rămână fără consecinţe asupra stării lor de sănătate. (...) Sunt, în acest moment, probleme de sănătate clare”, au transmis reprezentanţii spitalului.

În plus, medicii susţin că starea de sănătate a bunicului Luizei Melencu s-ar putea agrava, sub aspect pulmonar, având în vedere că acesta a inhalat vapori de benzină atunci când a încercat să îşi dea foc, iar hainele încă miros a carburant.

Mai mulţi jandarmi şi poliţişti s-au prezentat, vineri după-amiază, în localitatea Dioşti, la locuinţa familiei Melencu, pentru a o duce pe mama Luizei la DIICOT, urmând să îi fie prelevate noi probe biologice.

Femeia a refuzat să meargă, iar bunicul fetei a ameninţat că îşi dă foc şi şi-a turnat combustibil pe haine. Bărbatul a suferit pusee de hipertensiune, ambii fiind transportaţi la spital.


 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.