Mama fostului primar al Constanţei, Radu Mazăre, Gabriela Mazăre, a murit, vineri, la trei zile după ce fiul său Alexandru Mazăre a primit o condamnare definitivă de trei ani de închisoare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj după decesul Gabrielei Mazăre. Postarea este însoţită de o fotografie în care Constantinescu este împreună cu Radu Mazăre. 
 
“Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit. Sunt cu tine, umăr lângă umăr, urcăm muntele, până ce rămâne numai muntele. Drum uşor spre lumea fără dor, doamna Gabi!”, a transmis fostul preşedinte al CJ Constanţa. 
 
 
Gabriela Mazăre a avut trei copii: pe Radu, fostul primar al Constanţei, pe Alexandru, fost parlamentar de Constanţa şi pe Mihai, care nu a deţinut funcţii publice. 
Gabriela Mazăre era cunoscută cu probleme cardiace. 
 
Radu Mazăre ispăşeşte în prezent o pedeapsă de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor din Mamaia. De asemenea, el este judecat în mai multe dosare instrumente de către procurorii DNA.
 
Alexandru Mazăre a fost încarcerat în urmă cu trei zile după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul campusului social “Henri Coandă”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.