Mai multe persoane care au legătură cu organizarea şi funcţionarea azilului de bătrâni din sectorul 3 la care a izbucnit un incendiu sunt audiate, sâmbătă, la Poliţia Capitalei, dosarul fiind preluat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. După stingerea flăcărilor, procurorii vor încerca să stabilească de la ce a pornit focul, împreună cu specialiştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei a anunţat, sâmbătă, că dosarul incendiului produs la un azil de bătrâni din sectorul 3 a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

”În vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs incendiul, după lichidarea acestuia, se va efectua cercetarea la faţa locului sub coordonarea directă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti care a preluat cercetările împreună cu Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, au precizat reprezentanţii Polişiei.

Potrivit acestora, la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti sunt audiate mai multe persoane care au legătură cu organizarea şi funcţionarea acestui centru.

O persoană a murit, iar alte 19 au fost transportate la spital după ce un puternic incendiu a izbucnit sâmbătă dimineaţă la un azil de bătrâni din sectorul 3 din Capitală. Bătrânii au fost duşi la spitalele Floreasca, Pantelimon şi la Spitalul Judeţean Ilfov

Opt maşini initervin pentru a stinge incendiul izbucnit la imobilul cu cu patru etaje, iar focul s-a extins la două clădiri învecinate.

A fost activat planul roşu de intervenţie, la faţa locului fiind  mobilizate ambulanţe SMURD, autospeciala transport victime multiple, autospeciale de stingere, echipaje de descarcerare, autoscari, detasamentul special de salvatori.

Incendiul se manifestă generalizat, la întreaga cladire, care are aproximativ 200 de metri pătraţi.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.