Hipermarketurile şi supermarketurile Auchan se vor închide în prima şi a doua zi de Paşte, a anunţat luni retailerul, care precizează că magazinele fizice din toată ţara, cât şi cel online, sunt deja aprovizionate cu tot ceea ce este necesar pentru sărbători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Hipermarketurile şi supermarketurile Auchan, precum şi magazinele de proximitate MyAuchan independente vor avea în acest an un program special de Paşte diferit faţă de anii trecuţi. Astfel, având în vedere multiplele eforturi depuse de angajaţi în acestă perioadă pentru a asigura buna aprovizionare a magazinelor, umplerea rafturilor, tratarea fluxurilor crescute, întărirea condiţiilor de igienă şi siguranţă sanitară etc., compania a decis că nu doar în prima zi, ci şi în a doua zi de Paşte, magazinele Auchan să fie închise în toată ţara, oferind astfel întregului personal din magazine posibilitatea de a petrece mai mult timp cu familia şi de a se odihni", a anunţat compania.

Astfel, până vineri, 17 aprilie 2020, magazinele şi hipermarketurile Auchan îşi continuă activitatea conform programului de funcţionare actual, respectiv 8.00-21.00, cu excepţia magazinelor Auchan Cotroceni, deschis zilnic între orele 8.00-20.00, şi Auchan Obor, deschis de luni până sâmbătă de la ora 8:00 până la 21:00 şi duminică, de la 8.00 la 18.00.

Sâmbătă, 18 aprilie, magazinele Auchan din toată ţara vor fi deschise între orele 8:00 şi 18:00, iar pe 19 şi 20 aprilie, în prima şi a doua zi de Paşte, acestea vor fi închise. Începând de marţi, 21 aprilie, magazinele vor reveni la programul normal actual.

"În ceea ce priveşte cumpărăturile pentru sărbătorile pascale, atât magazinele fizice din toată ţara, cât şi cel online, sunt deja aprovizionate cu tot ceea ce este necesar pentru această perioadă – de la alimente de bază, carne de miel, legume, verdeţuri, ouă, lactate, cât şi produse din ciocolată, cozonaci şi coşuri tematice ce pot fi oferite cadou", precizează compania.

Mai mult, până pe 18 aprilie sute de produse din oferta de Paşte, printre care sortimente de ciocolată, panettone, cozonac şi coşuri cadou beneficiază de reduceri de până la 30%.

"Reamintim că Auchan a pus în aplicare un plan extins de protecţie în magazinele sale: instalarea geamurilor de protecţie din plexiglas la casele de marcat din toate magazinele; igienizarea sistematică a cărucioarelor, coşurilor de cumpărături, caselor, benzilor de produse, POS-urilor, precum şi a vitrinelor şi frigiderelor; igienizarea şi dezinfectarea, cu regularitate, a intrărilor şi scărilor rulante; plasarea dispozitivelor automate de dozare gel dezinfectant la intrări, precum şi în diverse puncte din interiorul magazinelor; verificarea periodică a sistemelor de ventilaţie din magazine; eliminarea testerelor de produse şi anularea degustărilor şi evenimentelor din magazine; monitorizarea zilnică a stării de sănătate a angajaţilor prin măsurarea temperaturii prin termo-scanare în momentul venirii la serviciu şi este în coordonare permanentă cu autorităţile pentru implementarea măsurilor suplimentare de siguranţă sanitară", mai arată compania.

Ţinând cont de măsurile de prevenţie şi siguranţă aflate în vigoare, compania recomandă clienţilor să îşi procure din timp produsele necesare pentru Paşte.

De asemenea, magazinele MyAuchan din benzinariile Petrom vor fi deschise în toată perioada în programul normal al staţiilor Petrom, 0-24, cu excepţia staţiei din Bucureşti, dr. Herescu, care va funcţiona zilnic în intervalul orar 6.00-22.00.

Auchan România are în portofoliu 33 de hipermarketuri Auchan, 2 supermarketuri Auchan şi o reţea de 24 magazine de proximitate MyAuchan. Are peste 280.000 mp suprafaţa netă de vânzare, aproximativ 10.000 de angajaţi şi o cifră de afaceri cu taxe de peste 1,2 miliarde de euro.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.