Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau care intenţionează să călătorească în Grecia că fermierii au anunţat un protest cu participare masivă, care va avea loc marţi, în centrul capitalei Atena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţia locală a anunţat măsuri speciale pentru asigurarea circulaţiei rutiere, măsuri care vor include, printre altele, escortarea tractoarelor care se îndreptă către capitala elenă pe diferite rute, precum şi suspendarea temporară a circulaţiei pe străzile adiacente punctelor de întâlnire, respectiv Piaţa Omonia şi Piaţa Syntagma”, prfecizează MAE.

Cetăţenii români sunt sfătuiţi să respecte recomandările autorităţilor locale şi să urmărească informaţiile actualizate privind eventualele restricţii de circulaţie, consultând pagina oficială de Internet a poliţiei rutiere elene https://www.astynomia.gr/?lang=en.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României la Atena +302106714035 şi Consulatului General al României de la Salonic +302310340088.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă, au la dispoziţie telefonul de urgenţă al Ambasadei României la Atena +306978996222 şi Consulatului General al României de la Salonic +306946049076.

Ministerul Afacerilor Externe  recomandă consultarea paginilor de Internet www.mae.ro (Sfaturi şi alerte de călătorie), https://atena.mae.rohttps://salonic.mae.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.