Ciprian Ciucu a făcut un denunţ la DNA pe numele edilului Gabriel Mutu pentru fapte de corupţie şi deturnare de fonduri la Primăria Sectorului 6, potrivit unui comunicat de presă. Ciucu a sesizat şi Poliţia Sector 6 asupra unei campanii ilegale de distribuire în masă şi fără asumare a unor flyere de campanie negative, fără a fi precizat „codul de mandatar” pentru a nu putea fi uşor identificaţi autorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Ciprian Ciucu, candidatul PNL susţinut de către Alianţa USR-PLUS pentru Primăria Sectorului 6 a depus astăzi, 23 septembrie 2020, la ora 15.45 un denunţ pentru fapte de corupţie pe numele Primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu. Denunţul vizează  articolul 30, aliniatul (1) din Codul penal, repectiv deturnarea de fonduri. De asemenea, în urma unei campanii ilegale de distribuire masivă şi nesumată de flyere specifice campaniei negative, fără a se preciza codul de mandatar pentru se identifica mai greu autorii, dl. Ciprian Ciucu a depus o sesizare la Poliţia Sectorului 6 pentru identificarea făptaşilor şi aducerea acestora în faţa legii”, arată un comunicat de presă al PNL remis miercuri News.ro.
 
Sursa citată mai spune că „în urma campaniei de defăimare, bazată pe punerea în scenă a unor manipulări grosolane, care îl are ca ţintă pe candidatul PNL susţinut de către USR-PLUS la Primăria Sectorului 6, iniţiată de către postul de televiziune România TV şi preluată cu încălcarea legilor electorale şi a audivizualului de către Postul Antena 3, acesta a depus o sesizare la Consiliul Naţional al Audiovizualului”.
 
Ciucu a precizată că în Sectorul 6 are loc cea mai „murdară” campanie.
 
„Cea mai murdară şi ticăloasă campanie electorală a alegerilor locale din acest an are loc în Sectorul 6.  Am scos la iveală deja 23 de companii abonate la bani publici, care au contracte doar cu Primăria Sectorului 6, şi care nu ar exista pe piaţa liberă fără banii daţi de oamenii lor. Am prima şansă în Sectorul 6, Gabriel Mutu este disperat! De aceea, toate atacurile şi mizeriile pe care le auziţi, împinse cu mii de euro pe site-uri şi Facebook, sunt invenţii pure. Campania mea a fost una transparentă, onestă şi printre oameni”, a declarat Ciprian Ciucu, conform sursei menţionate.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.