Jandarmeria Bucureşti transmite mulţumiri organizatorilor manifestaţiilor publice care au avut loc sâmbătă, în Capitală şi precizează că este şi va rămâne şi pe viitor „un partener al tuturor celor care respectă legea”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti transmite mulţumiri organizatorilor manifestaţiilor publice care au avut loc sâmbătă, în Capitală, şi care au înţeles că, numai respectând legea se pot realiza toate condiţiile de exercitare a drepturilor constituţionale în siguranţă”, se arată într-un mesaj pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Bucureşti.

Jandarmeria Bucureşti adaugă: „Prin declararea adunărilor publice şi asumarea unui dialog deschis, onest şi transparent, am reuşit împreună să luăm cele mai bune măsuri pentru ca toţi cei care au participat să fie în siguranţă”.

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti mai precizează că „este şi va rămâne şi pe viitor un partener al tuturor celor care respectă legea”.

Şi ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, le-a mulţumit, în numele ministerului, tuturor cetăţenilor care au participat la proteste într-un mod atât de civilizat şi de paşnic. „Am asistat la un act democratic sănătos şi fără incidente”, spune Fifor, susţinând că s-a văzut şi faptul că în minister sunt mulţi oameni care îşi iubesc şi respectă meseria.

Peste 20 de mii de persoane au protestat fără incidente, sâmbătă, în Piaţa Victoriei.
 
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Române, Georgian Enache, a declarat, sâmbătă, la punctul de comunicare din Piaţa Victoriei, că misiunea instituţiei pe care o reprezintă la protestul din 10 august va fi centrată în primul rând pe dialog, menţionând că vor fi dispozitive care vor asigura o comunicare atât cu organizatorii, cât şi cu participanţii la manifestaţii.
 
Manifestaţii de protest au fost organizate sâmbătă, în Piaţa Victoriei şi în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti, dar şi în marile oraşe din ţară. Brigada Rutieră a instituit mai multe restricţii de circulaţie în Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.