Bilanţul final al accidentului produs pe DN 2 E în judeţul Suceava arată că sunt nouă victime, între care patru adulţi decedaţi. Un adult şi patru copii au ajuns la spital, unul dintre copii fiind preluat de o maşină înainte de sosirea echipajelor. Accidentul s-a produs după ce una dintre maşini a intrat pe contrasens.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, bilanţul final al accidentului de pe DN 2 E arată că sunt patru adulţi decedaţi, dar şi un adult şi patru copii răniţi.

Unul dintre copii a fost preluat de către o maşină şi transportat la spital, înainte de sosirea echipajelor de intervenţie, de aceea nu apărea în bilanţul iniţial al accidentului.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La rândul lor, reprezentanţii Poliţiei Judeţene Suxceava au precizat că accidentul s-a produs într-o zonă care nu este cunoscută ca fiind periculoasă.

Cele două maşini circulau din sensuri opuse, iar la un moment dat, una dintre ele a pătruns pe contrasens, nu se ştie din ce motiv.

Unul dintre copii este în stare foarte gravă, fiind preluat în comă de la locul accidentului.

Poliţiştii au deschis dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, dar ambii şoferi au decedat în accident.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier ăe DN 2 E Fălticeni – Gura Humorului este complet blocat pe raza localităţii Cornul Luncii.

Patru adulţi au murit, sâmbătă, într-un accident rutier produs în judeţul Suceava, în comuna Cornul Luncii, după ce două maşini s-au ciocnit. A fost activat Planul Roşu de intervenţie, acordându-se primul ajutor la faţa locului pentru un alt adult şi trei copii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.