Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa are un nou comandant, după ce cel care a deţinut această funcţie a murit în luna noiembrie a anului trecut fiind infectat cu Covid-19. Noul inspector-şef este colonelul Mihail-Cristian Amarandei care a condus în ultimii ani Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
ISU Dobrogea a anunţat joi după amiază, printr-un comunicat de presă, că prin Ordin al inspectorului general al Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, colonelul dr.ing. Mihail-Cristian Amarandei a fost împuternicit inspector şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa, începând cu data de 4 februarie 2021, pentru o perioadă de şase luni. 
 
“Domnul colonel a fost numit inspector şef al ISU Botoşani, începând cu data de 1.12.2016, anterior fiind împuternicit inspector şef, din luna martie 2016.
 
Din 2011 până în 2016 a fost prim adjunct al inspectorului şef al ISU Botoşani, iar până atunci a fost şef centru operaţional, ofiţer specialist I, comandant detaşament, locţiitor comandant detaşament”, a transmis ISU Dobrogea.
 
Fostul comandant al ISU Dobrogea, Daniel-Gheorghe Popa, a murit în luna noiembrie a anului trecut, la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu Covid-19
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.