Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, spune că a plătit toate impozitele Primăriei Focşani şi a primit niciun document oficial din partea administraţiei locale cum că ar avea vreo datorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, dacă a plătit impozitul pentru vila de la Focşani.

“Ion Ştefan a plătit toate impozitele Primăriei municipiului Focşani. Primăria municipiului Focşani nu a înaintat sau nu a...Nu am niciun document oficial de la Primăria municipiului Focşani prin care se arată sau se demontrează sau se invocă vreo datorie a mea. E o declaraţie a unui edil că s-a întâmplat, ar fi nu ştiu ce, deocamdată suntem la stadiul de vorbe”, a declarat Ion Ştefan.

Ion Ştefan deţine o casă de 910 metri pătraţi în Focşani, fiind acuzat, la preluarea mandatului, de primarul municipiului că nu a plătit impozit decât pentru a suprafaţă mult mai mică.

Ştefan a spus atunci că a greşit, că va remedia situaţia şi va plăti retroactiv, el remarcând însă că în 19 ani de când deţine casa, Primăria nu a constatat această neregulă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.