Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de încetare a raporturilor de serviciu a şapte chestori din cadrul MAI, precum şi a unui general de brigadă, din cadrul aceleiaşi instituţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre cei pensionaţi se numără chestorul Marin Motoc, directorul Direcţiei de Poliţie Transporturi, chestorul Ionel Ispir, şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, chestorul principal de poliţie Liviu-Marius Galoş, adjunct al şefului Poliţiei de Frontieră, şi chestorul principal de poliţie Dumitru Haralambie, adjunct al inspectorului general al Poliţiei de Frontieră.

Au mai fost pensionaţi chestorul Costel Giuroiu, Marcel Ardelean, director al Direcţiei de Supraveghere şi Controlul Trecerii Frontierei, Nicolaie Iancu, chestor Nicolaie Iancu, şeful Inspectoratului Teritorial de Frontieră Timiş şi generalul de brigadă Petrică Gearîp, adjunct al şefului Jandarmeriei Române.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.