Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind numirea ministrului Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, în funcţia de viceprim-ministru în locul lui Viorel Ştefan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Administraţiei  Przidenţiale, Klaus Iohannis a semnat, miercuri, un decret prin care se ia act de demisia domnului Viorel Ştefan, viceprim-ministru, şi se constată încetarea funcţiei de membru al Guvernului.

De asemenea, Iohannis a semnat un decret prin care se desemnează Eugen Orlando Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, ca viceprim-ministru, interimar.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că postul de vicepremier deţinut de Viorel Ştefan va fi preluat de Eugen Teodorovici, până la jumătatea lunii iulie, când se va face o evaluare.

Viorel Ştefan este, de la 1 iulie, membru al Curţii Europene de Conturi.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.