Preşedintele Klaus Iohannis a invitat, miercuri, cu ocazia Zilei Copilului, peste 200 de copii la Palatul Cotroceni, majoritatea acestora provenind din centre de plasament, comunităţi şi familii marginalizate sau având cerinţe educaţionale speciale, cărora le-a transmis că "orice barieră poate fi depăşită".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a invitat la Palatul Cotroceni peste 200 de copii, majoritatea provenind din centre de plasament, comunităţi şi familii marginalizate sau având cerinţe educaţionale speciale. Fiecare copil merită şanse egale de a-şi valorifica potenţialul, indiferent de mediul din care provine", se arată într-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

Iohannis le-a vorbit copiilor despre proiectul său, „România Educată". "(Este - n.r.) destinat viitorului educaţiei, a pornit cu gândul la voi. Este important ca noi, adulţii, să nu uităm nicio clipă că voi, dragi copii, sunteţi viitorul. Toţi copiii au dreptul la o şansă egală pentru împlinirea visurilor. În viaţă trebuie să vă bucuraţi de fiecare ocazie şi să învăţaţi că orice barieră poate fi depăşită", a spus Iohannis.

Alături de copiii prezenţi la Palatul Cotroceni s-au aflat, totodată, şi actorii Teatrului Ion Creangă, care au susţinut un spectacol şi au animat atmosfera, mai transmite Preşedinţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.