Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, a vizitat, joi, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti pentru a discuta despre capacitatea de tratare a pacienţilor cu coronavirus. ”Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulţi pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2”, afirmă ministrul, precizând că sistemul sanitar se pregăteşte, însă arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Suntem în valul 4 al pandemiei, iar în spitale vin tot mai mulţi pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2. Am fost astăzi la pentru a discuta cu managementul şi cu personalul medical despre capacitatea spitalului pentru tratarea pacienţilor COVID-19 şi despre pregătirea secţiilor”, a scris, joi, pe Facebook, Ioana Mihăilă.
 
aceasta a precizat că Spitalul Universitar a intrat zilele astea în valul 4 cu 28 de paturi de ATI, 20 de paturi de terapia intermediară şi 250 de paturi pe secţii.
”Vaccinaţi-vă! Sistemul sanitar se pregăteşte pentru a pSpitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti atra oară, dar arma cea mai sigură împotriva COVID-19 este vaccinul”, a mai scris ministrul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.