Premierul Dacian Cioloş l-a numit pe Ioan Gherheş preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, cu rang de secretar de stat, în locul lui Toma-Florin Petcu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Decizia de eliberare din funcţie a lui Petcu şi cea de numire a lui Gherheş au fost publicate, joi, în Monitorul Oficial.

Ioan Gherheş activează din 1977 în domeniul protecţiei mediului şi a fost preşedintele Asociaţiei Române de Mediu.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Concomitent cu schimbarea preşedintelui Agenţiei Naţionale pentru Protecţia Mediului, Cioloş a semnat decizia de numire a lui Lucian Vărşăndan ca secretar de stat în Ministerul Culturii şi decizia de eliberare din funcţie a lui Adrian-Cristian Bădilă din postul de secretar de stat în Ministerul pentru Consultare Publică şi Dialog Civic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.