Vântul puternic afectează circulaţia în mai multe zone din centrul ţării. Au avut loc intervenţii ale pompierilor în judeţul Bistriţa, din cauza vremii, la mai mulţi copaci căzuţi pe carosabil, un drum surpat şi la gospodării inundate. De asemenea, mai mulţi copaci şi numeroase indicatoare au fost doborâte de rafalele puternice în judeţele Harghita şi Mureş. Meteorologii au transmis o avertizare cod galben pentru vânt puternic, ploi torenţiale şi grindină în estul şi centrul ţării, valabilă până în această seară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

A fost transmis mesaj RO-ALERT COD PORTOCALIU de vijelie şi vânt cu rafale de peste 80 -100 km/h şi descărcări electrice pentru localitatile: Teaca, Urmeniş, Budeşti, Sânmihaiu de Câmpie, Milaş Miceştii de Câmpie, Silivasu de Câmpie.

Potrivit ISU Bistriţa, doi copaci au căzut pe raza municipiului Bistriţa, iar un acoperis a fost desprins de pe bloc, pe strada Calea Moldovei.

Un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Bistriţa intervine. De asememea, Garda de Intervenţie a ajuns şi la o curte şi un adăpost de animale inundate, în localitatea Beclean, cartier Coldau.

În urma fenimenelor meteo, un drum s-a surpat în localitatea Caianu Mic.

Şi Direcţia regională de Drumuri Braşov a transmis că mai mulţi copaci şi numeroase indicatoare au fost doborâte de rafalele puternice în judeţele Harghita şi Mureş, dar toate situaţiile au fost rezolvate rapid prin intervenţia echipelor DRDP Braşov.

Meteorologii au emis o avertizare cu COD GALBEN pentru vânt puternic ploi torenţiale şi grindină în estul şi centrul ţării, valabilă până în această seară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.