Echipele Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) intervin, luni, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 13, pe sensul către litoral, pentru remedierea unei defecţiuni. Un rost de dilataţie a ridicat două dale, zona fiind balizată corespunzător. Lucrările vor dura până la ora 14.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipele CNAIR intervin de urgenţă, luni, pe A2, la km 13+100, sensul Bucureşti-Constanţa.

”Un rost de dilataţie a ridicat două dale, din cauza căldurii. Potrivit estimărilor CNAIR intervenţia va dura până la ora 14.00”, a transmis Compania.

Zona a fost semnalizată corespunzator şi a fost instituită o restricţie de viteză de 40 km/h.

”Vă rugăm să circulaţi cu atenţie şi sa respectaţi restricţiile instituite temporar. Vă asigurăm că facem toate eforturile pentru ca traficul rutier să revină la normal în cel mai scurt timp posibil”, a mai transmis CNAIR.

În urmă cu un an, în 13 iunie, o intervenţie similară a fost făcută pentru remedierea unei deformări apărute la kilometrul 22 al Autostrăzii Soarelui, pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, când două plăci de beton s-au ridicat în zona rosturilor de dilataţie.

 

 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.