Salvamontiştii din Argeş intervin, duminică seară, pentru recuperarea a doi turişti care au sunat la 112 şi au anunţat că s-au rătăcit în zona vârfului Iezer şi că nu au decât o lanternă cu ei. La ora transmiterii acestei ştiri, căutările sunt în desfăşurare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Salvamontiştii argeşeni de la Baza Salvamont Voina intervin, duminică seară, pentru localizarea şi coborârea la baza muntelui a doi turişti care au sunat la 112 şi au solicitat sprijin, anunţând că s-au rătăcit în timp ce urcau spre vârful Iezer, a declarat şeful Salvamont Argeş, Ion Sănduloiu, pentru News.ro. 
 
Conform sursei citate, turiştii au precizat că doar unul dintre ei are ca sursă de lumină o lanternă, că nu sunt răniţi şi că ar fi trebuit să se întâlnească cu alţi turişti, care voiau să urce cu un autovehicul pe un traseu care este foarte greu practicabil. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, acţiunea este în desfăşurare, însă cei doi nu pot fi contactaţi, iar salvatorii au ajuns într-o zonă în care nu se văd urme care să arate că prin acel loc ar fi trecut recent oameni.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.