Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a anunţat, luni, că şcolile din Capitală vor adapta scenariul 2, în funcţie de infrastructura de care dispun şi trebuie să anunţe, până marţi, ce variantă aleg. Incidenţa cumulată în ultimele 14 zile este 1,12 cazuri la mia de locuitori în Capitală. În sectoarele 1, 2 şi 6 incidenţa cumulată depăşeşte 1 caz la mia de locuitori, în timp ce sectoarele 3,4 şi 5 sunt în scenariul verde.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti a comunicat astăzi, 07.09.2020, rata de incidenţă a îmbolnăvirilor, cumulată la 14 zile, a cărei valoare este de 1,12. Potrivit Ordinului comun MEC/MS nr. 5487/1494 din 31.08.2020, Anexa nr. 1 pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, Municipiul Bucureşti se încadrează în Scenariul 2”, a transmis, luni, Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.

Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ vor transmite Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Direcţiei de Sănătate Publică propunerile de scenariu în funcţie de infrastructura locală, până la data de 08.09.2020.

”Propunerile unităţilor de învăţământ avizate de Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucucreşti şi de Direcţia de Sănătate Publică vor fi transmise spre aprobare Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă. Soluţionarea va fi primită până la data de 10.09.2020”, a mai transmis IŞMB.

Potrivit datelor transmise, luni, de către Ministerul Sănătăţii, incidenţa cumulată a cazurilor din ultimele 14 zile depăşeşte 1 în sectoarele 1,2 şi 6. În Sectorul 1 este 1,34, în Sectorul 2 este 1,17, iar în Sectorul 6 este 1,03.

Celelalte sectoare au o incidenţă cumulată sub un caz la mia de locuitori, astfel Sectorul 3 are 0,93, Sectorul 4 are 0,96 şi Sectorul 5 are 0,82.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.