Traficul feroviar a fost blocat, marţi, pe magistrala 300 Cluj-Napoca - Oradea, în urma unei defecţiuni tehnice, în judeţul Bihor, circulaţia mai multor trenuri este afectată, a anunţat Centrul Infotrafic. Circulaţia feroviară s-a reluat fără probleme, după remedierea defecţiunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Centrul Infotrafic a anunţat că traficul feroviar a fost reluat fără probleme pe magistrala 300 Cluj – Oradea.

Totodată, Infotrafic a revenit asupra informaţiilor iniţiale precizând că traficul era întrerupt între staţiile CF Vadu Crişului – Şuncuiuş, judeţul Bihor. din cauza unei defecţiuni tehnice.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe magistrala 300 Cluj – Oradea, între staţiile CF Vadu Crişului – Şuncuiuş, judeţul Bihor, trei trenuri care se deplasau pe relaţia Cluj-Oradea şi retur s-au defectat în linie curentă, blocând astfel circulaţia feroviară în zonă.

Traficul feroviar al altor şase trenuri este afectat.

În prezent se intervine pentru remedierea defecţiunilor tehnice şi se estimează că traficul feroviar va fi reluat în aproximativ o oră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.