Traficul pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 Bucureşti-Constanţa este aglomerat, duminică seară, iar în zona lucrărilor de la Dragoş Vodă, judeţul Călăraşi, s-au format coloane mari de maşini, anunţă Centrul Infotrafic.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A2 Constanţa - Bucureşti, valorile de trafic sunt crescute.

"Întrucât în zona lucrărilor de la kilometrul 89 (Dragoş-Vodă, judeţul Călăraşi) s-au format coloane mari de autovehicule, recomandăm automobiliştilor care se deplasează dinspre Constanţa către Capitală să ia în considerare şi utilizarea drumului vechi (părăsirea autostrăzii la kilometrul 105/ Drajna Nouă şi folosirea DN21 – DN3A, după care revenirea pe autostradă în zona localităţii Lehliu-Gară, respectiv continuarea drumului pe DN3, până la destinaţie", arată sursa citată.

De asemenea, şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent, să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele din faţă, să manifeste disciplină în trafic şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de rulare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.