Pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la această oră, pe sensul către Capitală, valorile de trafic sunt ridicate, iar pe tronsoanele unde au loc lucrări de reabilitare la partea carosabilă s-au format coloane în mişcare, informează Centrul Infotrafic al IGPR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, pe tronsoanele unde au loc lucrări de reabilitare la partea carosabilă s-au format coloane în mişcare, astfel:

- km. 14, loc. Cernica, jud. Ilfov – coloană de aprox. 200 de metri;

- km. 71, loc. Dor Mărunt, jud. Călăraşi -  coloană de aprox. 1 km;

- km. 160, Pod.Cernavodă – coloană de aprox. 2 km.

Pentru evitarea aglomerării, poliţiştii rutieri recomandă următoarele rute alternative:

- DN 2A Constanţa – Hârşova – Slobozi - Urziceni – DN 2 – Bucureşti;

- A2 – Feteşti sau Drajna - DN 3A – Lehliu-Gară - DN 3 – Fundulea – Bucureşti.

Conducătorii auto care încheie coloane de autovehicule ce încetinesc sau opresc brusc sunt sfătuiţi să pună în funcţiune luminile de avarie, pentru a-i atenţiona pe şoferii din spate să reducă din timp viteza. 

Sursa menionată reaminteşte că, până la finalul lunii mai, se desfăşoară lucrări de reparaţii a părţii carosabile pe autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, pe tronsonul kilometric 64+700 metri (Lehliu Gară/CL) – 71+500 metri (Dor Mărunt/CL). Din acest motiv, traficul rutier este restricţionat pe sensul către Bucureşti, fiind deviat pe sensul către litoral, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcţii.

Tot pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, între kilometrii 156+700 m şi 160+100 m (Podul Cernavodă), din cauza lucrărilor de reparaţii, până la finalul lunii mai, circulaţia este restricţionată pe calea 2 (sensul către Bucureşti), traficul fiind deviat pe calea 1, unde se circulă pe câte o bandă, în ambele sensuri.

A fost instituită restricţie de circulaţie şi la kilometrul 14+033 de metri, în zona localităţii Cernica, judeţul Ilfov, pe banda de urgenţa şi pe prima bandă, pe ambele sensuri de deplasare, pentru a permite efectuarea lucrărilor de reparaţie a rosturilor de dilataţie a podului, conchide sursa amintită. 

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.