Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care vor să călătorească în Polonia că în perioada 2 - 31 iulie vor fi reintroduse controalele la frontierele cu alte state membre UE, în condiţiile în care această ţară va găzdui Summit-ul NATO şi Zilele Mondiale ale Tineretului Bisericii Romano-Catolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe, în perioada 2 - 31 iulie 2016 vor fi reintroduse controalele la frontierele interne Schengen ale acestui stat, care va găzdui Summit-ul NATO în perioada 8 - 9 iulie şi Zilele Mondiale ale Tineretului Bisericii Romano-Catolice, între 25 - 31 iulie.

MAE le recomandă românilor care doresc să călătorească în Polonia în perioada menţionată să se asigure că au un document de identitate valabil (carte de identitate sau paşaport).

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că românii care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia "Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de alertare în cazul în care apar situaţii speciale.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.