Infanteriştii marini participă, în această săptămână, la un exerciţiu multinaţional în Bulgaria, alături de militari din alte şapte state, urmând să execute exerciţii tactice cu trageri de luptă, misiuni de patrulare, dar şi exerciţii de evacuare medicală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Forţelor Navale Române, un pluton de la Batalionul 307 Infanterie Marină participă, în perioada 11 - 17 iulie, la Exerciţiul multinaţional Platinum Lion 16.4, care se desfăşoară la Centrul de Instruire din Novo Selo din Bulgaria.

În cadrul acestui exerciţiu, plutonul, comandat de Ciprian Tit, va executa exerciţii tactice cu trageri de luptă, exerciţii de luptă în localitate, misiuni de patrulare într-o zonă de operaţii şi exerciţii de evacuare medicală împreună cu militari din Bulgaria, Canada, Marea Britanie, Republica Moldova, SUA, Serbia şi Ucraina.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În timpul instrucţiei, plutonul românesc este integrat într-o companie multinaţională de infanterie, iar scenariul exerciţiului se bazează pe o acţiuni tipice unui teatru de operaţii terestru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.