Un puternic incendiu a izbucnit miercuri dimibeaţă la un restaurant Dristor Kebap situat pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, din Bucureşti, locatarii din două blocuri învecinate fiind evacuaţi. De asemenea, două persoane, angajaţi ai restaurantului au necesitat îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am intervenit în această dimineaţă pentru stingerea unui incendiu, produs la un restaurant din bd. Dimitrie Cantemir. Flăcările s-au manifestat atât în interior, cât şi la exterior, la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de peste 400 mp”, anunţă ISU Bucureşti - Ilfov.
Potrivit reprezentanţilor ISU, au fost luate măsuri rapide pentru localizarea incendiului şi pentru evacuarea locatarilor din două blocuri, care sunt învecinate acestui restaurant.
În urma evenimentului, au fost afectate două persoane, un bărbat şi o femeie, angajaţi ai restaurantului, din cauza expunerii la monoxid de carbon.
Acestora li s-a acordat primul ajutor de către echipajele SMURD şi SABIF.
Restaurantul afectat este unul dintre cele mai mari restaurante Dristor Kebap din Capitală.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.