Un incendiu puternic a izbucnit, marţi seara, la un bloc de garsoniere din Piatra Neamţ, un bărbat fiind preluat, inconştient, de cadrele medicale de pe ambulanţă. Doi copii cu atac de panică au primit îngrijiri medicale. Mai multe persoane din bloc au fost evacuate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a transmis că pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi seara, la un incendiu izbucnit la etajul trei al unui bloc situat pe strada Nicolae Iorga din Piatra Neamţ.
 
FOTO: ISU Neamţ
FOTO: ISU Neamţ
 
Un bărbat în vârstă de 57 de ani, aflat în garsoniera care a luat foc, a fost scos de pompieri. El a fost preluat în stare de inconştienţă de un echipaj de ambulanţă şi transportat la spital.
 
FOTO: ISU Neamţ
FOTO: ISU Neamţ
 
De asemenea, doi copii, o fată de 9 ani şi un băiat de 5 ani, au primit îngrijiri medicale după ce au suferit atac de panică. 
 
Mai multe persoane din bloc au fost evacuate. 
 
Pompierii au reuşit să stingă incendiul şi vor stabili cauza izbucnirii acestuia.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.