Mai multe autospeciale ale pompierilor vor rămâne peste noapte în zona Spitalului Nicolae Robănescu din Bucureşti, pentru a supraveghea situaţia şi a interveni în cazul în care va fi nevoie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a evenimentului au fost afectate două autoturisme, transformatorul şi izolaţia de pe faţada clădirii spitalului”, anunţă, marţi seară, ISU Bucureşti-Ilfov, referindu-se la incendiul de la Spitalul Nicolae Robănescu.

Pompierii au precizat că mai multe autospeciale rămân peste noapte în preajma unităţii medicale.

”În continuare rămân la faţa locului pentru supraveghere: 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, autospeciala cu azot şi o ambulanţă SMURD”, a mai transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Alarma a fost dată, marţi seară, la ora 22.10, iar mai multe autospeciale s-au deplasat la Spitalul Nicolae Robănescu unde un transformator a expodat, apoi a luat foc.

Incendiul s-a manifestat cu flacără violentă şi fum., iar 110 pacienţi şi aparţinătpri au fost evacuaţi, fiind transportaţi la Spitalul Marie Curie, aflat în imediata apropiere.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.