O pacientă a suferit arsuri ale tractului respirator superior în urma incendiului de la Institutul ”Matei Balş”, a declarat fostul manager al unităţii medicale, care a precizat că spitalele la care au fost trasferaţi pacienţii aflaşi în saloanele afectate vor informa familiile. Cercel a precizat că nu sunt informaţii despre pacienţi cu arsuri grave.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cercel a precizată că o pacientă a suferit arsuri ale tractului respirator superior şi că nu există informaţii referitoare la pacienţi cu arsuri grave.

De asemenea, conform fostului manager al Institutului ”MAtei Balş”, unităţile medicale care au primit pacienţii au şi informat familiile acestora. Au fost transferaţi 102 pacienţi - 42 la alte spitale şi 60 în alte pavilioane ale institutului.

În ceea cepriveşte cele patru persoane care au decedat, Streinu-Cercel a transmis că în prezent acestea se află în procedură de identificare, după care vor fi anunţate familiile.

”Nu am informaţii referitoare la pacienţi care au suferit arsuri grave” a precizat el, adăugând că alte persoane în afara celor aflate în cele patru saloane d ela parterul clădirii în care s-a produs incendiul nu au fost afectate.

Adrian Streinu - Cercel a afirmat că instalaţiile clădirii au fost verificate ultima dată în noiembrie, iar instalaţia de oxigen, care a fost refăcută în totalitate, a fost verificată  aproape lunar din noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.