Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la subsolul unui bloc din Piaţa Romană din Capitală, cu degajări mari de fum, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov. Pentru stingerea incendiului au intervenit patru maşini de pompieri, o autoscară şi o ambulanţă, nefiind semnalate victime. Un bărbat de circa 60 de ani a fost declarat decedat după ce echipele de salvare au încercat să-l resusciteze aproximativ o oră, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 22.23: Bărbatul găsit de pompieri în stop cardio-respirator în urma incendiului izbucnit la un bloc din Piaţa Romană din Capitală a fost declarat decedat

În urma incendiului izbucnit duminică seară, la ghena unui bloc din Piaţa Romană, un bărbat şi-a pierdut viaţa. El a fost găsit de pompieri în stop cardio-respirator, la subsolul imobilului. Deşi echipajele de urgenţă i-au făcut manevre de resuscitare aproximativ o oră, bărbatul a decedat.

UPDATE 21.05: Persoană găsită de pompieri posibil în stop cardio-respirator în urma incendiului din Piaţa Romană

"La incendiul din Piaţa Romană nr. 9, în timpul verificării boxelor de la subsol a fost găsită o persoană (bărbat, aproximativ 50-60 ani), posibil în stop cardio-respirator", au anunţat reprezentanţii ISU, după ce, iniţial, transmiseseră că nu au existat victime.

Un incendiu a izbucnit, duminică seară, la subsolul unui bloc din Piaţa Romană din Capitală, cu degajări mari de fum, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti - Ilfov.

Pentru stingerea incendiului au intervenit patru maşini de pompieri, o autoscară şi o ambulanţă.

Incendiul a izbucnit la ghena de la subsolul unui bloc din Piaţa Romana nr. 9.

Deşi fumul s-a propagat pe casa scării şi a existat pericolul să intre în apartamente, nu au fost persoane evacuate, au precizat reprezentanţii ISU.

"S-au constituit echipe de căutare-salvare, s-au verificat toate spaţiile atât din interior, cât si din exterior cu ajutorul autoscării", au mai transmis pompierii.

Apelul iniţial la 112 a fost făcut de către o persoană care livra mâncare în blocul respectiv, ulterior mai multe apeluri fiind primite şi de la locatari, potrivit ISU.

Persoanele care se aflau în apartamente au primit de la pompieri recomandarea de a sta la ferestre pentru a nu inhala fum. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.