Un nou tren va asigura legătura începând de vineri între Chişinău şi Iaşi, astfel că zilnic vor exista două garnituri care vor lega Iaşiul de capitala Republicii Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua cursă feroviară va pleca din gara Chişinău în fiecare zi la ora 09.45, sosirea în Iaşi fiind programată la 14.24. De la Iaşi trenul va pleca spre Republica Moldova la 11.40 şi va ajunge la Chişinău la ora 16.05.

În cazul celeilalte legături feroviare, care este asigurată şi în prezent, plecarea din Chişinău spre Iaşi are loc la 06.40, în timp ce din gara Iaşi trenul va pleca spre Chişinău la 17.40.

Aeroportul Iaşi anunţă că va exista transfer gratuit cu autobuzul de la Gara Socola din municipiu către aerogara ieşeană.

Totodată, conducerea Aeroportului Iaşi a precizat joi că asigură transfer gratuit pentru cetăţenii din Ucraina care trec prin vama Siret şi au cumpărat bilete de avion.

Vor exista două curse pe zi, cu autocare având 50 de locuri fiecare, plecarea din Vama Siret spre Aeroportul Iaşi fiind programată la orele 8.30, respectiv 24.00.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.