Un alt angajat al terasei din Vama Veche, care a fost închisă temporar după apariţia unui caz de coronavirus, a fost confirmat cu Covid-19, a anunţat Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului (DSPJ) Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directoarea DSPJ, Cristina Schipor, a confirmat, duminică, pentru News.ro, că a apărut un nou caz de Covid-19 în rândul angajaţilor terasei din Vama Veche care a fost închisă sâmbătă după confirmarea unui caz de coronavirus. Primul caz a fost al unei barmaniţe de la terasa respectivă, confirmată sâmbătă cu Covid-19.

Apoi, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică împreună cu cei ai Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, ai Direcţiei Sanitar- Veterinară  şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă au făcut o acţiune de verificare la terasa respectivă, la finalizarea căreia autorităţile au decis închiderea localului până la finalizarea anchetei epidemiologice.

De asemenea, angajaţii terasei respective din Vama au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile aşa cum prevede procedura în astfel de cazuri, a mai precizat directoarea DSPJ Constanţa. 

Prefectura Constanţa a anunţat duminică, faptul că de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, la nivelul judeţului au fost confirmate 367 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 19 persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 315 pacienţi au fost declaraţi vindecaţi (din judeţele Constanţa, Tulcea şi Ialomiţa). În acest moment, sunt 92 de persoane internate, dintre care 78 din judeţul Constanţa şi 14 din Tulcea şi Ialomiţa.

Totodată, în centrele de carantinare din judeţul Constanţa se află, în acest moment, 41 de persoane, care ocupă 2% din totalul de 2.311 locuri disponibile. De asemenea, la nivelul judeţului sunt 2.249 de persoane în izolare la domiciliu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.