Încă şase cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate, astfel că numărul total al persoanelor infectate a ajuns la 95.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Pacientul 90 este o femeie de 64 de ani din Neamţ, venită din Italia în 9 martie şi confirmată vineri cu coronavirus.
 
Al 91-lea caz este al unui copil de un an din Bacău, care a fost în contact cu mătuşa venită din Italia în 3 martie. Copilul a fost confirmat tot vineri, iar mătuşa este asimptomatică şi urmează să fie testată. 
 
Cazul 92 este o femeie de 41 de ani din Iaşi, care lucrează în Mureş şi a venit din Dubai în 8 martie. Ea face naveta Iaşi-Bucureşti, iar din 9 martie a mers la serviciu. Boala a debutat în 12 martie, fiind confirmată cu coronavirus vineri.
 
Cazul 93 este o altă femeie, în vârstă de 41 de ani din Iaşi, sosită din Franţa şi internată în Spitalul de boli infecţioase Iaşi vineri, confirmată în aceeaşi zi.
 
Cel de-al 94-lea caz este o femeie de 27 de ani din Caraş-Severin, sosită din Italia în 10 martie şi carantinată în Dâmboviţa, confirmată vineri.
 
Cazul 95 este un bărbat de 55 de ani din Caraş-Severin, venit din Italia, carantinat în Dâmboviţa şi confirmat tot vineri.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.