Două noi cazuri de Covid-19 au fost confirmate în Prefectura Constanţa, acestea fiind internate în unităţi medicale, bilanţul total ajungând la patru persoane infectate în cadrul acestei instituţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Constanţa a transmis miercuri seara, este vorba de un bărbat de 51 de ani şi de o femeie de 46 de ani.

“Alte două cazuri de infectare cu virusul SARS-CoV-2 au fost confirmate în rândul angajaţilor din Instituţia Prefectului – Judeţul Constanţa, bilanţul total ajungând la patru persoane infectate cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 51 de ani, internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa şi o femeie de 46 de ani, internată la Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa”, se arată în comunicatul Prefecturii Constanţa.

Sursa citată menţionează că toate birourile din cadrul Prefecturii au fost dezinfectate, iar Direcţia de Sănătate Publică a început anchetele epidemiologice.

De asemenea, primul caz de Covid-19 din Prefectura Constanţa, înregistrat pe 6 iulie nu mai poate fi considerat caz activ, având în vedere că angajata instituţiei a fost declarată vindecată, a precizat Prefectura.

Prefectul George Niculescu a afirmat că virusul poate lovi pe oricine dintre noi şi a cerut respectarea recomandărilor DSP.

“Trebuie să fim foarte atenţi în continuare şi să gestionăm această situaţie cu mult calm şi maturitate. Respectăm toate recomandările DSP-ului şi ţin să le reamintesc, atât colegilor, cât şi constănţenilor, faptul că acest virus are o forţă deosebită şi ne poate lovi pe fiecare dintre noi. În niciun moment, să nu fim neglijenţi, pentru că repercusiunile pot fi foarte mari. Colegii noştri sunt bine îngrijiţi de medicii constănţeni, iar starea lor generală este una bună. Le urăm, cu toţii, însănătoşire grabnică!”, a declarat prefectul judeţului Constanţa.

De la începutul pandemiei, în judeţul Constanţa au fost confirmate 689 de cazuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.