USR PLUS a anunţat că la primul evenimentt de vaccinare împotriva COVID-19 organizat în Biserica Neagră din Braşov, au fost imunizate în primele patru ore 159 de persoane. Imunizările anti-COVID în Biserica Neagră, în cadrul evenimentului „Liber la biserică” vor continua luni, până la ora 19.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Primul eveniment de vaccinare anti-COVID-19 organizat în Biserica Neagră din Braşov, un succes! 159 de oameni s-au imunizat împotriva COVID-19 în primele patru ore de la deschiderea porţilor bisericii gotice, în acorduri de orgă, în cadrul evenimentului „Liber la biserică”. Imunizările anti-COVID în Biserica Neagră continuă până diseară, la ora 19.00.
 
„Mesajul „Liber la biserică” este binevenit şi potrivit acestei zilei – a doua zi de Rusalii. Vreau să le mulţumesc gazdelor noastre de astăzi, Biserica Neagră şi domnul prim-preot, pentru deschiderea arătată şi cred că mesajul de speranţă şi de credinţă se potriveşte foarte bine momentului.
 
Braşovul a stat de la început în topul oraşelor în ceea ce priveşte imunizarea şi mă bucur să văd că evenimentele de vaccinare stârnesc foarte mult interes şi vin oamenii, chiar dacă locuiesc în zona unui centru existent”, a explicat  Allen Coliban, primarul USR PLUS al Braşovului şi unul dintre iniţiatorii maratonului de vaccinare din Braşov. Până în prezent, 2.888 de persoane s-au vaccinat în cadrul maratonului „Liber la vaccinare, liber la viaţă”, o iniţiativă aparţinând lui Allen Coliban şi Flaviei Boghiu, viceprimarul USR PLUS al Braşovului. USR PLUS susţine campania de vaccinare şi îi îndeamnă pe toţi românii să se imunizeze anti-COVID. Ne vaccinăm şi scăpăm!”, arată o postare de luni pe pagina de Facebook a USR. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.