Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) desemnează prin tragere la sorţi, într-o şedinţă programată miercuri de la ora 15.00, judecătorii care vor face parte din Biroul Electoral Central (BEC) pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În temeiul art.11 alin.(2) din Legea nr.208/2015 privind alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor, precum şi pentru organizarea şi funcţionarea Autorităţii Electorale Permanente,cu modificările şi completările ulterioare, Preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie aduce la cunoştinţă următoarele: În ziua de 9 septembrie 2020, orele 15.00 vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, în şedinţă publică, judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie care vor face parte din Biroul Electoral Central pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaţilor din anul 2020”, potrivit unui comunicat de presă afişat pe site-ul instanţei supreme.

Şedinţa publică va avea loc la sediul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, mai transmite sursa citată. 

Biroul Electoral Central pentru alegerile parlamentare va fi constituit în 11 septembrie, 22 octombrie este termenul limită de depunere a candidaturilor pentru circumscripţiile electrorale din ţară, iar campania electorală începe în 6 noiembrie şi se încheie în 5 decembrie, la ora 7:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.